Toplam Kalite Yönetimi

tky

Vizyonumuz

Çocukların kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim  kurabilen, çağdaş  düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen; Atatürk,  bayrak, aile ve insan  sevgisini benimsemiş bireyler olarak  yetişmelerine temel hazırlayarak, alanında  en iyi olmak...

Misyonumuz

Okulöncesi yönetici, öğretmen ve çalışanları olarak;  takım ruhunu  benimseyen, farklı zekâ tiplerine sahip çocukları, zengin  uyarıcılarla,  ilköğretim ve daha sonraki yıllara temel oluşturacak  bilgi ve alışkanlıkları  kazandırarak, çağdaş eğitim ortamı içinde, anne  babayı çocuğuyla birlikte  eğitime katmak için varız.

Eğitim Felsefemiz

Okul Öncesi dönem insan hayatının temelidir. Anaokulumuz çocuğu odak  olarak alır. Karşımızdakinin bir çocuk ama gelişen ve herşeyi somut  düşünen bir birey olduğundan yola çıkarak,bireysel farklılıkları  çerçevesinde teknolojik imkanları da kullanarak yaparak yaşayarak  öğrenmelerini sağlamak, hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme

Becerilerini geliştirici etkinliklerle onları hayata mutlu ve üretken yetişkinler olarak atılma yolunda hazırlamaktır.

Amaçlarımız

1. Atatürk İnkılap ve ilkelerine bağlı, ülkesini seven ve daima yüceltmeye

2. Çalışan, insan haklarına ve demokrasiye saygılı, Türkiye Cumhuriyetine

3. Karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek.

5. Çocukların  bedensel, zihinsel, sosyal ve duygusal yönden gelişmesini ve iyi  alışkanlıklar kazanmasını sağlamak için kaliteli eğitim ortamı  hazırlamak.

6. Çocukların  hayal güçlerinin gelişimi yaratıcı yollarla düşünce ve duygularını  anlatabilme ve iletişim kurabilme becerilerini kazandırmak.

7. Farklı sosyo- ekonomik ve sosyo-kültürel çevrelerden gelen çocuklar için demokratik bir yetişme ortamı sağlamak.

8. Çocuklarımızın Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak.

9. İlköğretim ve daha sonraki yıllara temel oluşturacak, bilgi, beceri ve alışkanlıklarla donatmak.