İzzet Baysal Anaokulu
Tabaklar Mahallesi Mazhar Murtezaoğlu Sokak No35 Merkez/BOLU

VİZYON

Çocukların kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen; Atatürk, bayrak, aile ve insan sevgisini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayarak, alanında en iyi olmak…

MİSYON

Okulöncesi yönetici, öğretmen ve çalışanları olarak; takım ruhunu benimseyen, farklı zekâ tiplerine sahip çocukları, zengin uyarıcılarla, ilköğretim ve daha sonraki yıllara temel oluşturacak bilgi ve alışkanlıkları kazandırarak, çağdaş eğitim ortamı içinde, anne babayı çocuğuyla birlikte eğitime katmak için varız.

Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Derslerimiz tam günler için saat 08:30´da başlar ve 18:30´da sona ermektedir. Yarım gün sabahçı grubu 08:30´da başlayıp 13:30´da bitmektedir. Yaım gün öğlenci grubu 13:30´da başlayıp 18:00´da bitmektedir.

Merkezi sistem doğalgaz kullanılmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Bolu il merkezinde yer almaktadır. Deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle farklı bir kurumda eğitim öğretim sürecimiz devam etmekte olup Okulumuza kayıt işlemleri ve bilgi için iletişim bilgilerinde yer alan numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz

Tabaklar Mh. Mazhar Murtezaoğlu Cd. No 35 BOLU Tl no: 0374 215 13 76